Bezmetalne krunice

Bezmetalne keramičke krunice/mostovi, učiniće da Vaš zub sjaji potpuno prirodno.

Pronalaskom tehike  izrade bezmetalnih keramičkih krunica, stomatologija je dobila mogućnost da pacijenti dobiju keramičku krunicu potpuno prirodnog izgleda. I ne samo to. Ovakve krunice se najvećim delom izradjuju mašinski u sofisticiranim kompjuterskim sistemima. Stoga, možemo napraviti bezmetalnu keramičku krunicu /most veoma visoke preciznosti, od čega, uostalom, u dobroj meri, zavisi budućnost Vašeg protetskog rada.

Naravno od ovog materija se na isti način izradjuju i mostovi ukoliko nedostaje jedan ili više zuba.

PREDNOSTI BEZMETALNE KRUNICE

Prednost bezmetalne krunice se ogleda u visokoj komfornosti korisnika. Gledajući sa estetske strane, potpunog je prirodnog izgleda, a funkcionlnost je potpuno ista kao i prirodni.

Bezmetalne krunice su dosta zastupljenije u odnosu na krunice sa metalnom “konstrukcijom” jer prijanjanje bezmetalne krunice uz desni je mnogo bolji, a u nekim od slučajeva se dešavalo do pojave alergijske reakcije na metalne krunice 

Bezmetalne krunice

Najbolja visokoestetska protetska nadoknada

Uvek dostupni za vas

Pozovite 065 2615611

Higijena zuba

Oralna higijena je pola zdravlja

Bezmetalne krunice cena

Nama je veoma bitno da prvo rešimo problem koji vi imate.

Način za cenu-plaćanje ćemo naći, kako biste što manje platili. Saradanja sa najvećim i najboljim proizvođačima, daje nam zapravo da ponudimo maltene najkonkuretnije cene na tržištu.

Bezmetalne krunice iskustva

Dosta puta smo čuli kod  pacijenata kada smo trebali da radimo ugradnju bezmetalnih krunica, da straha imaju na “pretek”. Takodje, primetili smo da se broj pitanja iz minuta u minut povećavaju, i to “da li doktor ima laku ruku” ili “da li je doktor muško ili žensko” !!!

Sve je to normalno!!!

Nemojte da se plašite. Kada dođete u stomatološku ordinaciju MY DENT videćete da nemate nikakvih razloga za istim.

Verujete, naši doktori ako je potrebno su spremni da zapevaju vašu omiljenu pesmu zajedno, ako će to pomoći da prevaziđete strah. To je jedna stvar, a druga je da, doktori imaju iskustva, što na evropsko, tako i na svetskom nivou…

Nema brige, verujte!

  • Doktori za pohvalu
  • Vrhunsku kvalitet
  • Najbolje cene
  • Brzina i fleksibilnost
bezmetalne krunice