Fiksna proteza: Rešite problem položaja zuba i steknite samopouzdanje!

Stomatološka ordinacija MY DENT se na veoma naprednom nivou bavi i ortodoncijom – fiksna proteza.

Ortodoncija je grana stomatologije, koja se unašoj ordinaciji posebno tretira. Tu pomaže stručan kadar specijalizovan baš za tu granu stomatologije. I sa decom i sa odraslima imamo stopostotan učinak u postizanju cilja. On je uvek : estetika, funkcija, očuvanje zubne supstance i omogućavanje maksimalno povoljnih uslova za održavanje oralnog zdravlja.

Nudimo mobilne aparate, myobrace, fiksne aparate (proteze sa bravicama).

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable.

 

Fiksna protez najbolje cene u MY DENT ordinaciji

Fiksna proteza - cena

Pozovite 065 2615611

Higijena zuba

Oralna higijena je pola zdravlja

Fiksna proteza cena

Fiksna proteza moze biti sa metalnim bravicama, providnim bravicama ili keramickim bravicama i od toga će zavisiti cena.

Bilo da je aparat sa metalnim bravicama, providnim bravicama ili od nekog drugog materijala, cilj će biti postignut za isto vreme i isto kvalitetno, stvar je u estetici, dakle, odluka je na vama.

Cena fiksne proteze nebi trebalo da predstavlja “veliki problem”, jer ukoliko želite ravne zube i savršen osmeh, ovo je najbolji način da to i ostvarite

Fiksna proteza iskustva

Iskustva naših pacijenata sa ispravljanjem zuba, kreće još od ranih dana osnovne škole. Neki od njih su imali čak i problema sa “zadirkivanjem” drugara, gde su i odustajali od nošenja!

Međutim sve to ne može da zameni osećaj, kada se proteza skine, osećaj kako pacijentu kažu, ostaje do kraja života.

Na kraju hteli bismo još jednom da ponovimo. Ako želite prave, lepe zube, kod kojih ćete imati samopouzdanje, rešenje je – fiksna proteza!

  • Komfornost
  • Vrhunski rezultati
  • Savremeni materijali
  • Prelep osmeh
fiksna proteza