Zubni implanti: Bezbolna i efikasna alternativa zubnim protezama

Zube koje ste izgubili tokom života nadomestiće Vaši novi zubni implantati.

Ako Vam nedostaju stalni zubi, ne očajavajte. Postoji veoma komotno rešenje. Zubni implanti ( implantati ) će nadometiti nepostojeći zub, u potpunosti bez brušenja zuba. Jednom hirurskom intervecijom, stručno, brzo uz proveren timski rad. Dodjite na konsultacije. Sve to na jednom mestu omogući će Vam stomatološka ordinacija MY DENT.

Zubni implanti – faze

Hteli smo da napomenemo da se izrada implanta, odvija u nekoliko faza, i to ne zahteva nikakve dodatne pripreme.

Potrebno je prvo doći na konsultacije sa doktorima, uz adekvatan snimak zuba (3D), pogledati trenutno stanje samog mesta za ugradnju implatanta, dogovoriti se i naći najbolje rešenje za koji implant se odlučiti.

Po završetku intervencije, naši doktori obavezno prate narednih par dana sam “zahvat” koji je urađen, a sve sa svrhom da ništa ne prepuštamo slučaju.

Naravno, tu su preporuke za lakšu i mekaniju hranu u narednim danima i izbegavanje “jakih zagrižaja”. U slučaju otoka, gde nije isključena mogučnost, savetujemo hladne obloge, lekovima protiv bolova ako postoje, a negde je potrebna i antibiotska terapija, ali uz samo, napominjemo, samo preporuku stomatologa.

Nadoknada jednog ili više zuba, u obliku korena zuba.

Zubni implanti cena

Pozovite 065 2615611

Higijena zuba

Oralna higijena je pola zdravlja

Zubni implanti cena

Kada se priča o zubnim implantima cena, većina od nas odreaguje na način da je to veoma, veoma skupo.

Medjutim, vođeni velikim iskustvom ugradnje istih i sarađivanja sa velikim i najpoznatijim proizvođačima na svetu, kao što su Straumann – Basel Switzerland,  Dentsply Sirona – USANobel Biocare – Switzerland, Zimmer Biomet – USA mi kao stomatološka ordinacija koja ima svetsku priznatu saradnju, imamo najbolje cene na tržištu koje možemo ponuditi vama!

Zubni implanti iskustva

Iskustva naših pacijenata, a sada već možemo reći i prijatelja stomatološke ordinacije MY DENT, su samo reči hvale i zahvalnosti, koju su doživeli prilikom ugradnje implanta, a samo neki od benefita koje su dobili, prenećemo u par “crta” u njihovo ime!

  • Funkcionalnost
  • Prirodan izgled
  • Bezbolna ugradnja
  • Olakšano održavanje oralne higijene
  • Vrhunski kvalitet
  • Blistav osmeh
zubni implanti